lauantai 18. lokakuuta 2014

Summerdreams - Henkilöesittely

Jeejee, vihdoin pääsen postaamaan teille uutta! Siis, tosi uutta, täähän ei oo tosiaan edes jatkoa mihinkään :D Musta kyllä tuntuu, että pitäis noita aikaisempia tarinoita kirjoittaa ja kuvata loppuun ennen kuin uutta aloittaa, mutta eihän sitä inspiraatiolle mitään mahda. Kuitenkin, tässä siis uuden tarinan (jota oon kirjoitellut ja suunnitellut jo kesästä asti! Kahta osaa lukuunottamatta tää on kirjoitettu ihan kokonaan ;)) Summerdreamsin henkilöiden esittely (:


Alexandra Maple, 23 v.
Alexandra ei ensinnäkään pidä etunimestään kovinkaan paljon, joten hänen lempinimensä (usein käytetty) on Alex.
Hänen vanhempansa elävät edelleen onnellisessa avioliitossa, ja hänellä on sisko Clara, joka on muutama vuosi sitten mennyt naimisiin erään Dawson-nimisen miehen kanssa. Dawson ja Alex sanallasanoen vihaavat toisiaan ja piikittelevät toisiaan minkä ehtivät, tietenkin Claran selän takana. Claralla ja Dawsonilla on kaksi lasta, Nathen (6 v.) ja Heaven (2 v.).
Alex työskentelee avustavana psykoterapeuttina, mutta tahtoisi olla enemmän tekemisissä hyväntekeväisyyden parissa.


Hailee Sparby, 23 v.
Hailee on apulaiskirurgi läheisessä sairaalassa. Hän asuu yksin kissansa Lunan kanssa, ja pitää vanhempiinsa yhteyttä noin kerran kuukaudessa, sillä he muuttivat noin puoli vuotta sitten eläköitymisensä johdosta Kanarialle. Juuri saatuaan työpaikkansa hän ihastui esimieheensä Maxwell Bywateriin, mutta on nyttemmin jo unohdanut moiset tunteensa.


Emmy Fithian, 24 v.
Emmy tulee keskiluokkaisesta perheestä (vanhemmat eronneet, eivät pidä kovinkaan paljon yhteyttä keskenään), mutta asuu kimppakämpässä ystävänsä Natalian kanssa. Hän elää enemmän tai vähemmän onnellisessa parisuhteessa Vincen kanssa. Emmyn paras ystävä on edellämainittu Natalia, eikä ole yhtään asiaa, jota tämä ei voisi ystävälleen kertoa.
Emmy työskentelee vakuutusyhtiössä kirjanpitäjänä, mutta pääasiassa vain hyvän palkan takia.


Natalia Hinchliffe, 24 v.
Natalia alias Nat, työskentelee asianajotoimistossa ylennyksen toivossa, intohimonaan asianajajan ammatti. Hän asuu kahdestaan Emmyn kanssa, ja on tätä nykyä kihloissa pitkäaikaisen poikaystävänsä Elliottin kanssa.


Samantha Glew, 22 v.
Samantha (also known as Sam) on lukion jälkeen vaille opiskelupaikkaa jäänyt neito, joka on muutamat viime vuodet työskennellyt ulkomailla. Hänen isänsä on kuollut autokolarissa Samin ollessa 13-vuotias, mikä jätti hänen äitiinsä Kristyyn syvät haavat, eikä äiti sen jälkeen ole ollut entisensä. Samilla oli myös pikkusisko Marie (15 v.), mutta tämä kuoli vastikään keuhkosyöpään. Saatuaan tietää siskonsa syövästä Samantha riensi hetimiten kotiin, ja on Marien kuolemasta asti asunut äitinsä luona lähinnä henkisenä tukena.

Ja sitten mielipiteitä ja muita mukavia kommentteja kehiin!

10 kommenttia:

  1. Wou, kuulostaa todella mielenkiintoiselta! En malta odottaa tulevia osia, mitä tämä tarina pitääkään sisällään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mie en uskonutkaan, että tuommoisista pikkuinfoista vois herätä nuin suurta mielenkiitoa :D Odotuksesi palkitaan tod.näk. joskus joulun tienoilla, jos vaikka silloin ehtisin kuvailemaan (:
      Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Huu, onpas kivanoloisia hahmoja. Ilmoita sitten kun ensimmäinen osa on ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huii, mukava kuulla (: Ilmoittelen toki!
      Kiitos kommentista (:

      Poista
  3. Oi, tosi kiva esittely :3 Innolla odottelen jo ekaa osaa, ja sitä mitä tarina oikein pitää sisällään! (: Mielenkiintoisilta kaikki henkilöt vaikuttavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko? :D Noniin, ihana kuulla!♥ Minäpä tosiaan ilmoittelen kun prologi on ulkona (:
      Kiitos kommentista!

      Poista
  4. Mielenkiinnolla odotan, millaista tarinaa saat näillä hahmoilla aikaan! (:

    VastaaPoista
  5. Tajusinpas tulla tällekin puolelle ;) Ja näköjään hyvä niin, Summerdreams vaikuttaa ainakin henkilöidensä perusteella oikein mielenkiintoiselta! En osaa sanoa kuka vaikuttaisi kiinnostavimmalta, kaikkien esittelyissä omat koukkunsa :) Tykkäsin myös siitä miten esittelykuvien taustalla näkyi muitakin henkilöitä.

    Mitäpä tässä miulla enempää, menen lueskelemaan ensimmäistä osaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö, mie vähän mietinkin, kun sua ei ole täällä simspiireissä näkynyt pitkään aikaan. Tervetuloa takaisin keskuuteemme :D (jos nyt näin voi sanoa)
      Nyt kun itekin luen esittelyt kertaalleen läpi (mitä en ensimmäisellä kerralla tehnyt, vaan kirjotin nuo tajunnanvirralla *virn*), niin kyllähän sieltä jokaiselle löytyy se kohta, mitä tarinassa työstetään :D Tätä mun mieleni piilovinkkailuja - en nimittäin ite niitä ensin hoksi :--D
      Mukava kuulla, että tykkäsit kuvista! Niitä olikin kiva ottaa, vaikka mun pitikin vähän säätää noiden ilmeiden kanssa, niiden pitäis nimittäin jollain lailla kuvata henkilöiden olemusta ja asennetta...
      Kiitoksia kommentista, mie riennan vastaamaan osaan jättämääsi kommenttiin :D

      Poista