sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Sukanvarsia

Jee, vihdoin saan vähäsen elämää tänne (: Tosin tällaisella pikkuisella sepustuksella, josta ei nyt oikeestaan ota yhtää selvää, mutta näitä taiteellisuuksien multihuipentumia on tulossa lisää, älkää huoliko :--D Kuvat otin hermot riekaleina ts3:lla, ja laatu onkin sitten sen mukaista... Mutta toivon toki jokusta kommenttia ja lukemisen iloa (;

*lukumusaa*

***



 Se tapahtui monta kertaa.

Enkä pitänyt niistä yhdestäkään.

Minua ahdisti. Ja pelotti, että satuttaisin häntä.

Kaikki alkoi siitä, kun hän halusi jutella. Olin okei asian kanssa. Eihän juttelu haittaa tee.

Hän kertoi eronneensa tyttöystävänsä kanssa. Lohdutin.

Ihmettelin hieman. Miksi hän tuli puhumaan juuri minulle.

Seuraavana päivänä hän halusi jutella uudestaan. Tilanne alkoi vaikuttaa hieman kiusalliselta. En halunnut jutella. En halunnut. En halunnut. En halunnut!

Ei juttelu pahaa tee, mutta minusta tuntuu, että juttelemalla vapaa-ajalla joku haluaisi tunkeutua elämääni ja ihanaan yksinäisyyteeni.

Sanoin hänelle olevani kiireinen. Halusin välttää keskustelun. Minua ahdisti se koko tilanne. Hän vaikutti hieman harmistuneelta, mutta lupasin jutella paremmalla ajalla. Mutta en halunnut. En siltikään halunnut.

Sama tapahtui seuraavanakin päivänä. Hän halusi jutella. Minä en. En halunnut jutella, uskoisi jo!

En halunnut jutella. En halunnut joutua siihen kiusalliseen tilanteeseen. En vain tuntenut oloani mukavaksi keskustelutilanteessa, joten halusin välttyä siltä tilanteelta kaikin mahdollisin keinoin. Joten kerroin olevani kiireinen, jälleen. Kolmatta kertaa hän ei uskoisi.

En tiedä, mitä seuraavalla kerralla sanon, jos hän haluaa jutella. En vain halua. Enkä halua sanoa sitä hänelle. En halua olla ilkeä hänelle, mutta toisaalta en halua saattaa itseäni tilanteeseen, jossa en tunne oloani mukavaksi.

***

Lopulta ahdistukseni hellitti hieman. Hän ei enää tullut juttelemaan minulle, kuin kasvotusten. Vaikka sekin toisaalta saattoi johtua siitä, että esitin olevani offline-tilassa.

En vain tiedä enää, mitä tehdä.

Kun olen hänen seurassaan, kun meidän seurassamme on muitakin, hän käyttäytyy epäilyttävästi.

Veti minut tanssiessa heti ensimmäisenä pois.

Otti kädestäni, kuin kosiessa.

En vain enää kestä.

Kysyin ystävältäni, voisiko hän kysyä asiaa. Hän sanoi harkitsevansa.

En saa mielenrauhaa ennen kuin tiedän, ettei hän pidä minusta sillä tietyllä tavalla.

Mutta toisaalta, haluanko minä edes tietää, jos hän vaikka pitääkin? En tiedä enää yhtään mistään mitään.

Käperryn istumaan ja ahdistus ottaa vallan. 

***

Kiitoksia. (:

7 kommenttia:

  1. Jännä, taiteellinen tarina. Tykkäsin noista kuvamuokkauksista (: Hienoja kuvia olet saanut kuvattua! Ja simit on kauniita. Kiitoksia tästä!

    VastaaPoista
  2. Uu, vaikuttaa jännältä! Kivat kuvat, mutta häiritsi kun niin paljon jalkoja lepatteli x) Jään seurailemaan seuraavaa päivitystä :'3

    VastaaPoista
  3. mel.: Mukava, että kuvanmuokkaukset miellytti (: Oon yrittäny opetella käyttämään tota suomenkielistä gimpiä, mutta se on jääny vähä vaiheeseen, niin lopputulos oli sitten tällanen :--D Kiitoksia kehuista ja kommentista (:

    FlameGirl: Jännää en tästä kyllä tarkoittanut, mutta lukemisen ilohan on siinä, että jokainen löytää samasta tekstistä uusia puolia (: Ne jalat oli kuvissa ihan vain sen takia, että tekstin nimi on Sukanvarsia :'D Jää toki seurailemaan, yritän saada Stormeja eteenpäin, että saan tännekin sitten jotain päivitystä aikaiseksi (: Kiitos kommentista!

    VastaaPoista
  4. Oi, olipa mielenkiintoinen tarina hienoine kuvanmuokkauksineen! Hauska lukea välillä jotain erilaista :) Kiitokset tästä!

    VastaaPoista
  5. GreenPixy: Kiitoksia kommentista (: Näitä tämmöisiä erilaisia teksti-kuva -pätkiä on tulossa lisääkin ;)

    VastaaPoista
  6. Heei, tämä oli todella hyvin tehty! Samaa mieltä GreenPixyn kanssa, huskaa lukea välillä jotakin erilaista. Pidin siitä, miten teksti oli (kuin?) yhden henkilön ajatuksenjuoksua, sillätavalla luonnollisen tuntuista. Ai niin, ja lukumusa natsasi hyvin ;D Tykkäsin myös kertomuksen nimestä, jotenkin söötti :3

    VastaaPoista
  7. Jade Essence: Ooh, kiitos kiitos :3 Kehuja on aina kiva kuulla, saavat hymyn korviin (: Kiitoksia kommentista

    VastaaPoista